• Snabb leverans
  • Brett sortiment
  • Frakt 29 kr

Kvalitetspolicy för Nordictest

Vi på Nordictest är engagerade i att tillhandahålla högkvalitativa snabbtester för professionellt bruk, som är CE-märkta och uppfyller höga standarder inom hälso- och sjukvårdsbranschen. Vår kvalitetspolicy sträcker sig över alla aspekter av vår verksamhet och syftar till att säkerställa tillförlitlighet, noggrannhet och användarvänlighet i våra produkter och tjänster.

Våra kärnvärden:

  1. Kvalitet och noggrannhet: Vi strävar efter att leverera tester som är exakta och pålitliga i sina resultat. Genom noggranna kontroller och kvalitets säkringar säkerställer vi att varje produkt uppfyller våra högt ställda krav.
  2. Efterlevnad av regelverk: Vi följer strikt alla relevanta lagar, regler och krav som ställs av myndigheter och reglerande organ för att säkerställa att våra produkter är CE-märkta och överensstämmer med gällande standarder för säkerhet och prestanda.
  3. Kundfokus: Vi strävar efter att förstå och tillgodose våra kunders behov genom att erbjuda produkter av hög kvalitet och förstklassig service. Vi är dedikerade till att upprätthålla långsiktiga relationer med våra kunder och tillhandahålla stöd och vägledning vid behov.
  4. Kontinuerlig förbättring: Vi är dedikerade till kontinuerlig förbättring och innovation för att möta och överträffa förväntningarna hos våra kunder och intressenter. Genom att lyssna på feedback, utvärdera våra processer och söka nya möjligheter strävar vi efter att ständigt utvecklas och växa som företag.

Vi strävar efter att vara en pålitlig och respekterad leverantör av snabbtester för professionellt bruk inom hälso- och sjukvårdssektorn.

Våra åtaganden:

  1. Att erbjuda CE-märkta snabbtester av högsta kvalitet för professionellt bruk. Testets certifikat står tydligt under varje produktbeskrivning.
  2. Att säkerställa att alla produkter uppfyller eller överträffar gällande regelverk och standarder.
  3. Att tillhandahålla utmärkt kundservice och stöd för våra kunder.
  4. Att kontinuerligt utvärdera och förbättra våra processer och produkter för att säkerställa en hög nivå av kvalitet och tillförlitlighet.

Vi är fast beslutna att upprätthålla dessa principer och strävar efter att vara en pålitlig och respekterad leverantör av snabbtester för professionellt bruk inom hälso- och sjukvårdssektorn.