• Snabb leverans
  • Brett sortiment
  • Frakt 29 kr

Är testet felaktigt eller visar ingen resultat?

Om ditt test inte ger något resultat eller om det är felaktigt på något sätt, ber vi dig ta en bild på det utförda testet och skicka den till vår kundtjänst. De hjälper dig med återbetalning eller skickar dig ett nytt test.

Jag vill avboka mitt test, hur gör jag det?

Självklart har du rätt att avboka ditt test. Testet måste avbokas senast 14 dagar efter beställningsdatum och testet måste vara i obruten förpackning. Om du vill avboka din beställning, kontakta vår kundtjänst. Observera att vi endast återbetalar produktpriset och att fraktkostnaderna dras av från ditt köp. Vi ansvarar inte heller för returfrakten.

Mitt test har inte kommit, vad ska jag göra?

Om ditt test inte har kommit fram inom 6 arbetsdagar från beställningsdatum, kontakta vår kundtjänst. Det kan hända att ditt test har tagit slut i vårt lager och är på väg till vårt lager. Om din beställning har försvunnit, återbetalar vi självklart hela beloppet till dig.

Hur skickas min beställning?

Postnord skickar alla beställningar som brev. Det betyder att de inte kan spåras av dig som kund, men det är också det bästa sättet att göra det så anonymt och diskret som möjligt.

Är jag anonym när jag beställer från er?

Ja. Vi lämnar ingen information om vilket test du beställer. Produkterna levereras i en diskret förpackning. Vi tar din integritet mycket seriöst. Vi följer gällande lagstiftning och har vår egen integritetspolicy. Vi följer alla lagar och EU-direktiv. Dessutom har vi en SSL-certifikat för extra säker anslutning. Med andra ord kan du shoppa säkert hos oss.

Det är väldigt kallt ute, fryser testerna i brevlådan under flera timmar? Blir de skadade av kylan?

Våra tillverkare har meddelat att testerna tål kyla ned till -20 grader i upp till tre veckor utan att skadas. Innan du använder testerna, låt dem värmas upp till rumstemperatur i cirka 1 timme.

Hur lång är leveranstiden?

Vi skickar alltid samma dag om du beställer på vardagar före kl. 14. Med Postnord levereras normalt ditt paket inom 2-3 arbetsdagar. Beställningar efter kl. 14 och på helgdagar packas och skickas nästkommande vardag.

Måste jag skicka in testerna för att få svar?

Nej, du behöver inte skicka in blodprov eller liknande - du utför alla undersökningar hemma i lugn och ro och får svaret direkt genom att läsa testresultaten.

Behöver jag urin eller blod för att göra testet?

Följande tester görs med urin: ägglossning, graviditet, drogtest, övergångsåldern och urinvägsinfektion. Tester som kräver blodprov är prostata- och drogtest. En lansett medföljer, vilket används för en enkel och snabb sticka.

Jag har fobi för nålar, gör det ont?

Nej, faktum är att det inte känns. Det kan dock vara lite ömt i fingertoppen i 12-24 timmar efteråt, men det är helt normalt. Ibland kan det vara bra att låta en vän sticka, stickan är över på cirka 3 millisekunder.