• Snabb leverans
  • Brett sortiment
  • Frakt 29 kr

Returadress

Kontakta oss på följande e-postadress, hey@nordictest.se. Vi behöver följande information:
Ordernummer (finns i din orderbekräftelse, på följesedeln eller fakturan)
Ditt namn och kontaktuppgifter
Antal och namn på de produkter som önskas returneras
Nordictest.se bekräfta via mail, att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka. Vi rekommenderar att returen sker med spårbarhet; Posten varubrev eller Posten Företagspaket. Kunden står för returkostnad enligt Postens portotabell och har ansvaret för varan till dess den har kommit oss tillhanda.

Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktsedel, samt instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära retur kommer inte att accepteras.
Du kan alltid kontakta oss för alla returfrågor på hey@nordictest.se

Skador och problem

Vänligen kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.

Undantag/ej returvaror

Vissa typer av varor kan inte returneras, som ömtåliga varor (som mat, blommor eller växter), anpassade produkter (som specialbeställningar eller personliga föremål) och personliga vårdartiklar (som skönhetsprodukter) . Vi accepterar inte heller returer för farligt material, brandfarliga vätskor eller gaser. Vänligen kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring din specifika vara.

Tyvärr kan vi inte ta emot returer på reavaror eller presentkort.

Byten

Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill ha är att returnera varan du har, och när returen har accepterats, gör ett separat köp för den nya varan.
Europeiska unionen 14 dagars ångerfrist
Trots ovanstående, om varan skickas till Europeiska unionen, har du rätt att avbryta eller returnera din beställning inom 14 dagar, oavsett anledning och utan motivering. Som ovan måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller köpebeviset.

Återbetalningar

Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om den godkänns, återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod inom 10 arbetsdagar. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.
Om det har gått mer än 15 arbetsdagar sedan vi godkände din retur, vänligen kontakta oss på hey@nordictest.se

Friskrivning

Under inga omständigheter kommer vi eller någon annan part inblandad i att skapa, producera eller använda denna webbplats (https://nordictest.se) ansvara för direkta eller indirekta skador till följd av (I) Information om Nordictest ( Ytterligare – Webbplats), (II) Produkter som säljs eller (III) Övriga frågor som rör tjänsten. Detta härmed förklarar att det här avsnittet gäller alla produkter, innehåll och tjänster som finns på webbplatsen.